Vi gratulerer BI Handelshøyskolen!

BI Handelshøyskolen vinner
2 x sølv!

BI Handelshøyskolen har oppnådd betydelig suksess med sin Studieomaten, en innovativ løsning som hjelper studenter med å ta velinformerte valg angående sitt fremtidige studieprogram. Ved å gi et bedre beslutningsgrunnlag, har Studieomaten vist seg å være en verdifull ressurs for studenter som ønsker å velge riktig studie.

Studieomaten er integrert med BI sine systemer

Vi gratulerer BI Handelshøyskolen! 1

En av hovedfordelene med Studieomaten er dens evne til å skape et grundig og personlig beslutningsgrunnlag for studentene. Den tar hensyn til to viktige dimensjoner: en karriereforankring basert på studentens individuelle egenskaper og en fremtidsrettet tilnærming som gir en retning for deres fremtidige karrierevei.

Studieomaten tilbyr også konkrete forslag til studieprogrammer basert på en sammenligning av studentens profil med tidligere bachelorstudenter på hvert studieprogram ved BI Handelshøyskolen. Dette gjør det mulig for studenter å se hva andre med lignende egenskaper og interesser har valgt å studere, og dermed gi dem verdifulle perspektiver og innsikt i valget av sitt eget studieprogram.

Ved å kombinere personlig tilpasning og inngående analyser har BI Handelshøyskolen med sin Studieomaten gjort det enklere for studenter å navigere gjennom den komplekse prosessen med å velge riktig studie. Dette har ikke bare bidratt til å redusere stress og usikkerhet blant studenter, men har også hjulpet dem med å sette et mer solid grunnlag for deres fremtidige karriereambisjoner. Med fokus på personlig veiledning og innsiktsfulle anbefalinger fortsetter BI Handelshøyskolen å være en ledende aktør i å støtte studenters suksess og karriereutvikling.

 

ROCS, sammen med Schjærven, har bistått BI i arbeidet med å designe, bygge og implementere Studieomaten. Vi gratulerer BI med 2 sølvmedaljer under INMA’s Performance Award 2023.

ROCS takker for tilliten og fortsatt samarbeid.

Ønsker du å teste selv?
www.bi.no/studieomaten

 

Vi gratulerer BI Handelshøyskolen! 2

Du vil kanskje også like…

Riksteatret satser på Agillic

Riksteatret satser på Agillic

ROCS gratulerer Riksteatret med nytt Marketing Automation system. På kun 3 uker har ROCS flyttet over Riksteatret fra...