Sammen øker vi verdien av dine kunderelasjoner

ROCS sine
Tjenester &
Systemer

Hvor begynner vi for at relasjonen mellom dine kunder og din bedrift blir lønnsom og varig? Noen ganger skal vi fikse det tekniske, andre ganger er det innsikt og oversikt som blir starten..

Kompetanse

ROCS har et tverrfaglig miljø med erfarne fagpersoner som besitter en betydelig kunnskap innen alle aspekter av kundeopplevelse og markedsteknologi. Vår styrke ligger i evnen til å kombinere innsiktsfulle strategier med cutting-edge teknologi. I dagens marked er teknologi en viktig drivkraft, men det er kun gjennom en dyp forståelse av menneskelig atferd og behov at vi virkelig kan skape varige forbindelser og oppnå resultater.

Som partner for våre kunder, tar vi på oss ansvaret for å levere en skreddersydd tilnærming til segmentering og personlig kommunikasjon av førsteklasses kvalitet. Vi forstår viktigheten av å skape en meningsfull forbindelse med målgruppen, og vår strategi er alltid rettet mot å skape verdifullt innhold som berører og engasjerer.

home office 07 1
3 bcf5a63b e8ab 40ce a83c fccd848dfae8

System partnere

ROCS har samarbeid med en bred portefølje av ledende systemleverandører. Fra skreddersydde og brukervennlige løsninger skapt spesielt med tanke på små og mellomstore bedrifter (SMB), til robuste og skalerbare systemer som effektivt imøtekommer behovene til de større selskaper.

Hvert system har sine unike styrker og eventuelle begrensninger, og derfor tilbyr vi skreddersydde anbefalinger basert på din virksomhets spesifikke behov og målsetninger.

Ved å samarbeide med ROCS, vil du dra nytte av vår dype innsikt i bransjen samt vår evne til å finne den optimale løsningen for din virksomhet. Uansett om du trenger hjelp til å velge det ideelle systemet for å forbedre effektiviteten, eller du søker etter en mer tilpasningsdyktig løsning for å styrke din internasjonale tilstedeværelse, står vi klare til å veilede deg gjennom hele prosessen.

 Vårt mål er å sikre at din virksomhet oppnår en sømløs integrasjon med de riktige systemene som er tilgjengelige i markedet i dag.

 

Tjenester fra ROCS

Marketing teknologi

Vi er eksperter på planlegging, oppsett og optimalisering av marketing automation løsninger. Ønsker du å få ut mer verdi av din  løsning, så snakk med en av våre rådgivere.

Teknologisk Rådgivning

Våre rådgivere besitter tung teknisk kompetanse. Du vil få bransjens beste rådgivning for valg av marketing automation platform, tilpasset dine ambisjoner og behov.

Innsikt og kundeanalyse

Vi har spesialisert oss på å se hvilke data våre kunder trenger, hvordan opparbeide disse og analysere resultatene. På denne måten kan vi oppfatte og forstå ulike atferdsmønster.

Monitorering

Vi sørger for at din MarTech løsning er ivaretatt på best mulig måte over tid.

Dynamisk rapportering

Vi tilbyr skreddersydde dashboards og rapportering i sanntid fra markedsdatabasen og aktivitetene dine gjennom Microsoft Power BI.

Datadrevet Markedsføring

Våre rådgivere hjelper deg med planlegging, oppsett og bruk av systemer for datadrevet markedsføring, automatisering av prosesser og kundedialoger i tråd med din virksomhets spesifikke behov og målsetninger.

Våre systempartnere

Salesforce, Marketing, Cloud, ROCS
Dynamics, marketing, realtime
Microsoft, azure, dynamics
Adobe, marketing, automation
Agillic, Marketing, automation
Apsis, one, Marketing