SAlesforce Marketing cloud

Trenger du hjelp til oppsett, integrasjon eller bruk? Våre MarTech eksperter kan hjelpe deg..

Salesforce Marketing Cloud er et av verdens mest kjente Marketing Automation verktøy. En løsning som gir bedrifter muligheten til å planlegge,bygge, utføre og måle effektive, omfattende markedsføringskampanjer.

Marketing Cloud lar markedsføreren skape målrettede, personlige kampanjer på tvers av kanaler, inkludert e-post, sosiale medier, mobil og nettsteder.

Salesforce Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud er et kraftig verktøy for å optimalisere hvert steg av kundereisen.

Engasjer dine kunder med intelligent markedsføring uansett hvor de er. 

  • Tilpass deg kundens endrede atferd ved å akselere adopsjonen av digitale kanaler, og lever tilpassede meldinger til publikum til riktig tid.
  • Distribuer kampanjer raskt, samarbeid med ditt team ved hjelp av mobil apper og hold kundene engasjert om du jobber hjemmefra eller på kontoret.

Snakk kundenes språk med digital kommunikasjon. 

  • Lytt til dine kunder, samarbeidspartnere og ditt team. Bruk sanntidsdata for å forstå deres behov, og støtt dem med markedsføring tilpasset der de er.
  • Se enhetlige markedsføriungsresultater, ta utgiftsbeslutninger og maksimer engasjementet i dine kampanjer.

Administrer B2C- eller B2B- Markedsføringstiltak 

  • Om du jobber mot forbrukeren eller bedrifter bruk digital markedsføringsplattform i verdensklasse for å forene datakilder, tilpasse deg på alle kanaler, delta i alle stadier i forhold til din merkevare og mål resultatene for hver kampanje.