Apsis ONE – Epost kampanjer og automatisering

Trenger du hjelp til oppsett, integrasjon eller bruk av Apsis til dine kampanjer? Våre MarTech eksperter kan hjelpe deg..

Apsis One – et selskap i Efficy gruppen, er en rimelig og brukervennlig plattform med innebygde verktøy for e-post kampanjer, markedsautomatisering, SMS, nettsidepersonalisering, e-handel og mer

Dynamics 365 Customer Insights
marketing desk

Apsis One Marketing Platfom

Apsis One er den brukervennlige markedsføringsplattformen som tilbyr essensielle verktøy for enhver moderne markedsfører som ønsker å administrere og skape gode kundeopplevelser. Med Apsis One får du innebygde integrasjoner, muligheten til å tilpasse i stor skala og en avansert segmenteringsmotor.

 

Automatiser kundeferden din og utnytt data for å skape vekst. Start markedsføringskampanjer gjennom automatisering på tvers av alle dine kanaler. Bygg produktkampanjer og få kreativ med vår intuitive verktøy og gratis bilder drevet av maskinlæring

 

Noen av de viktigste tjenestene i Apsis ONE inkluderer:

  1. E-postmarkedsføring: Apsis tilbyr verktøy for å opprette, sende og spore e-postkampanjer. Dette inkluderer funksjoner som maloppsett, målgruppe-segmentering og innsikt i e-poståpninger og klikkfrekvenser.
  2. Markedsautomatisering: Systemet gir deg mulighet til å automatisere markedsføringskampanjer basert på kundens atferd og interaksjon med nettstedet ditt eller e-postkommunikasjon.
  3. Dataanalyse: Apsis leverer rapporter og analyser som hjelper bedrifter med å forstå effektiviteten av markedsføringskampanjene sine og tilpasse strategien deretter.
  4. CRM-integrasjon: Tjenestene til Apsis kan integreres med Customer Relationship Management (CRM) -systemer for bedre kundeadministrasjon og målretting.
  5. Landingssider og skjemaer: Du kan opprette tilpassede landingssider og skjemaer for å samle inn kundeinformasjon og konvertere besøkende til leads.