ROCS svever inn i Rebel

Rebel, ROCS, Martech

Written by Ole Petter Løvik

Med over 20 år erfaring med implementering av Marketing Automation systemer blir det FART!

desember 8, 2021

Snart er det klart for lift-off når martech astronautene svever inn i Rebel.

Etter 6 år i kvadraturen er vi i ROCS moden for en skikkelig fornyelse fra 1. januar.

ROCS frem til å flytte inn i Norges nye høyborg for softwareutvikling og kunnskapsdeling. The sky WAS the limit, og astronautene i ROCS gleder seg til å utforske et nytt univers av muligheter sammen med de andre skarpe tech-hodene som skal fylle Norges råeste arbeidsplass og arena for kunnskapsdeling.For ROCS virket Rebel som en magnet fra første sekund vi hørte om konseptet. Grupperingene, selskapene, stemningen og lokalene.

Dette er fremtidens arbeidsplass, en destinasjon. Bygget har kurs-og konferansesenter for 800 mennesker, de har et eget kurs området der man kan ha både analoge, digitale, og hybride kurs. Fem ulike auditorier og over tjue møterom.— Dette blir et hus for kunnskapsdeling og innovasjon. Rebel har kontorer og 57 selskaper som har mer enn 1000 plasser, med 1500 – 1600 ansatte.

Alt “sitter”, og vi kan nesten ikke vente med å komme oss inn, kjenne på stemningen og ikke minst fortsette å levere nye spennende løsninger. Nye utfordringer, muligheter og partnere venter kanskje om hjørnet. Vi gleder oss til å ønske våre kunder velkommen til et besøk på nyåret.

Rebels with a cause
Kunsten å dele. Verdien av å dele.

Kunnskap. Fellesskap. Opplevelser.

Fritt for silotenking.

Fritt fram for nytenkning.

1500+ kloke it-hoder knekker koder.

Rebels with a cause. Technology for good.

Samlet på 27000 m2 over 17. etasjer.

  • Midt i Oslo.
  • Midt i teknologiutviklingen.
  • Midt i kunnskapsdelingen.
  • Midt i Rebel.

www.rebel.no

rebel st olavs plass
ROCS svever inn i Rebel 1

Du vil kanskje også like…

Riksteatret satser på Agillic

Riksteatret satser på Agillic

ROCS gratulerer Riksteatret med nytt Marketing Automation system. På kun 3 uker har ROCS flyttet over Riksteatret fra...