Kitewheel og ROCS samarbeider for bedre kundeopplevelser i Norden!

Kundereiseplattform fra Kitewheel styrker ROCS leveranse av datadreven markedsføring i sanntid

London og Oslo – 14. Februar 2019. Kitewheel, markedsleder innen orkestrering av kundereiser og leverandør av den prisvinnende Customer Journey Hub, har i dag inngått en partneravtale med det norske markedsteknologi selskapet ROCS – Rocket Science of Marketing.

 

Gjennom dette partnerskapet vil ROCS sine kunder kunne planlegge, organisere og gjennomføre datadrevne kundereiser i sanntid, og dermed optimalisere kundeverdi og markedseffekt.

 

Kitewheels innovative programvare gjør det mulig for bedriften å orkestrere sine kundereiser på tvers av alle kanaler og digitale kontaktpunkter. Dette skjer gjennom registrering av kundeadferd i sanntid, med rett kontekst, for deretter å kunne tilpasse aktivitet og budskap til hver enkelt kunde.

All kommunikasjon og interaksjon i kundereisen kan enkelt endres og justeres for økt kundetilfredshet og verdiskapning. Dette gir bedriften direkte oversikt over kanalenes effekt og verdi slik at tiltak raskt kan iverksettes.

 

«Kundeopplevelse er den neste arenaen for markedsdifferensiering. Kitewheels teknologi, fleksibilitet og metode gjør det mulig å planlegge og orkestrere kundereisen slik at kundeopplevelsen kan løftes til et nytt nivå. Når pris, produkt og tjenester ikke lengre er tilstrekkelig for å skille seg fra konkurrentene blir kundeopplevelsen den viktigste differensiator, – særlig i digitale kanaler. Vi etterstreber å gjøre kundereisen til hver enkelt kunde optimal. Dette kan vi nå sikre sammen med Kitewheel» sier Lars Chr Wilhelmsen, daglig leder i ROCS.

 

«Vi opplever en økende etterspørsel etter orkestrering av kundereiser i det nordiske markedet, men svært komplekse tekniske løsninger og høy kostnad har stoppet de fleste bedrifter fra å komme i gang. Med Kitewheels teknologi for personalisering, standard kanal API og skybasert drift kan prosjekter nå gjennomføres raskt, effektivt og til en pris man bare kunne drømt om for noen få år siden. Ingen tilbydere i Norge har programvare og løsning som kan sammenlignes med Kitewheel.”

 

«Vi er svært glade for å ha ROCS som partner i det nordiske markedet» sier en entusiastisk James Allum – European Managing Director i Kitewheel. «ROCS er allerede en anerkjente og ledende leverandør innenfor dette området i dag, og har med sin rådgivning og teknisk kompetanse innen markedsteknologi og tjenestedesign mulighet til å ta Kitewheel inn i det nordiske markedet.» Kitewheel vil bidra til ytterlige å øke ROCSs kapasitet samt bistå i leveranser av sanntids-orkestrerte kundereiser.

 

«Vi ser frem til arbeidet med ROCS. Deres kunnskap, interesse og engasjement for sine kunder er akkurat det vi er ute etter – vi har funnet den perfekte partner for Norge og Norden.»

 

Ønsker du å lære mer om Kitewheel sin løsning og de tjenester vi kan tilby så besøk oss på http://www.kitewheel.com.

 

###

 

Om Kitewheel
Kitewheels innovative programvare gjør det mulig for bedriften å orkestrere intelligente kundereiser på tvers av alle kanaler og digitale kontaktpunkter. Dette skjer gjennom registrering av kundeadferd i sanntid, med rett kontekst, for deretter å kunne tilpasse aktivitet og budskap til hver enkelt kunde.

 

Kunder, byråer, MSP og systemintegratorer samarbeider med oss fordi vi forstår verdien av gode kundeopplevelser og kundereiser. Kitewheels programvare er det eneste skybaserte plattformuavhengige systemet bygget for innovative bedrifter og fremtidsrettede kunder med fokus på omnikanal.

 

Vi tror at gode kundeopplevelses vil være helt sentral for merkevaren og et selskaps suksess, og er stolt over vår evne til å levere en løsning som muliggjør dette.
I 2017 og 2018 ble Kitewheel rangert av Forrester som det ledende SaaS systemet for Customer Journey Orchestration.

 

Kitewheel ble grunnlagt i Boston i 2013, og har kontor i Boston, New York City og London. For mer informasjon, besøk oss på www.kitewheel.com og følg Kitewheel på Twitter og LinkedIn.

 

Om ROCS
ROCS – Rocket Science of Marketing er et ledende miljø for implementering og drift av markedsteknologi. Vi arbeider med noen av Norges største selskaper innen strategi, teknologi og digitale tjenester. ROCS tar nå steget videre for levere enda bedre datadrevne kundereiser i sanntid, og dermed optimalisere kundeverdi og markedseffekt for nordiske bedrifter.

 

Rocs er KiteWheel partner i Norden